vedde-på-nett

Er det mulig å leve av å vedde på nettet?

Nettet er for fullt en stor del av livet vårt, og vi bruker telefonen og nettet til stort sett alt i hverdagen vår.  Mange går til nettet for å finne løsninger for å få ekstra lommepenger , eller rett og slett for å kunne leve av det.  Gjennom de siste årene  har det blitt mer og mer populært å spille på mobilen, og en rekke nettsider har skreddersydd appene sine slik at du skal få en så bra opplevelse som mulig.

For å kunne leve av å spille på nett er det viktig å kunne ha noen kunnskaper i verktøykassa å komme med, du kan ikke bare starte og tro du skal bli millionær i løpet av en kveld, eller kanskje du kan? Da må du iallefall ha flaks med deg.

Ved å følge noen enkle råd, vil du være godt på vei til å kunne leve av å spille på nett , spesielt nå i disse tidene hvor mange forskjellige sider har dukket opp, som gir deg en fullkommen opplevelse spesielt innenfor sport. 

Sett deg noen realistiske mål

I begynnelsen er det viktig å sette seg noen realistiske mål. Tro det eller ei; i begynnelsen kommer du til å tape mye. Det positive med dette, er at det er i denne prosessen du lærer hva som funker og hva som ikke funker, og det er i denne fasen du må prøve å innhente så mye informasjon som mulig. Les regler og lytt til informative videoer , ikke bare hiv deg inni et spill uten å vite hvordan alt henger sammen. Start med det som du vet mest om, og med de spillene som du føler du iallefall kan basisen av.

Lag et budsjett

Det er ikke noe morro å sitte igjen uten penger til å betale husleia. Sett opp et budsjett over hvor mye penger du kan bruke, og hold deg kun til disse pengene for å unngå å sitte igjen uten noe. Husk at det å spille vekk husleia eller penger til å handle mat for har konsekvenser.

Vær kresen

Ikke sats på alt i oddsen eller alle pengene dine på  forskjellige kasinospill, hold deg til noen få og tenk nøye over  hvilke du velger. Kjenner du reglene til en sport så hold deg til den, ikke sats på en sport du ikke forstår eller har minimalt med kunnskaper om.  Om det er en sport som du synest er spennende og kunne tenke deg å satse på ,les om den og lær deg reglene. Om det er 16 fotballkamper på en uke, ikke sats på alle, velg ut noen få der du tror du har en sjanse for et bra utfall.

Ikke vedd bare for å vedde

Å bare legge inn et veddemål bare for å gjøre det, er ikke grunn nok. Når du spiller må du tenke kalkulert og  strategisk. Har du en god grunn og ser en god sjanse så vedd på det, om det ikke er noe spesielt så spar pengene og vent på noe bedre.

Når du har mestret de grunnleggende stegene er du på god vei til å jobbe deg oppover i nivåene.

Hva er neste steg?

Neste steg vil være å skaffe seg en bankkonto som er dedikert til spillmidler og lære deg forskjellige strategier som kan gjøre veddingen mer kalkulert. Om du skal leve av å vedde på sportsspill til daglig og slutte i 9-16 jobben er det likevel noen ting som du må kunne i tillegg til alt dette:

-Du må elske sport

-Være god i matte

– Være analytisk

– Motivert og disiplinert

– Tålmodig 

Du må starte en plass

Du trenger ikke å ha alle disse kunnskapene, men mange av de vil du trenge for å lykkes. En lykkelig historie er Scott Blumstein fra New Jersey som startet sine dager i online poker rom og som nå spiller i ‘World Series of Poker’

Som alle andre må du bare starte en plass, og før du kan slutte i den normale jobben din, så vær sikker på at det kommer til å gå rundt. Tenk på vedding som en hobby i første omgang, ikke som levebrødet ditt.