7-ting-forhold

7 tegn du ikke må ignorere når du er i et forhold

Det er et par ting du bør huske på når du er på date eller er i et forhold. Ser du nøye etter, så kan det hende du finner subtile tegn på at forholdet eller daten ikke er helt som det skal. Disse tegnene er ikke alltid like lett å se selv, men for andre som står «utenfor», så er det ofte lett å se. Du har kanskje følelser som kiler i magen, og du tenker ikke helt klart når slike følelser kommer. Kanskje du også tenker at du ikke vil være alene, og at dette skremmer deg. Da er det lettere å ikke tenke rasjonelt. Hvis du ser noen av tegnene som er listet opp under, så bør du vurdere om du skal fortsette datingen eller forholdet deres.

Her får du 7 tegn som du absolutt ikke bør ignorere i et forhold.

1. Den andre parten får deg ikke til å føle deg spesiell

Hvis du er i et forhold med noen, så bør de få deg til å føle deg spesiell. Hvis du aldri blir satt pris på, så er det kanskje på tide å tenke seg om noen ganger før du fortsetter i samme bane som før. Hvorfor skal du kaste bort tid på et forhold som ikke får deg til å føle deg helt på topp?

2. Den andre parten snakker om noen andre hele tiden

Hvis din bedre halvdel ikke klarer å stoppe å prate om en «venn» av det motsatte kjønn, en kollega eller noe lignende, så kan det være at han eller hun har noe på gang med vedkommende. Og det som starter som et følelsesmessig forhold, kan fort bli et fysisk forhold.

3. Den andre parten er uærlig

Se etter små tegn som kan tyde på uærlighet. Er det mye løgn i bilde? Er det mye småløgner stadig vekk, så vil det ofte gå over i mer alvorlige løgner senere i forholdet. Etter hvert kan det være at den andre parten lyver om hvor han har vært eller hvem han har vært sammen med den dagen. Tillit er viktig i et forhold, og med en gang tilliten forsvinner, så er det vanskelig å bygge den opp igjen.

4. Den andre parten er klengete

Hvis den andre parten er veldig klengete og må være rundt deg hele tiden uansett hva du gjør, så er det på tide å finne ut hvorfor det er akkurat slik. Har hun ikke noe liv utenom forholdet? Blir hun fort sjalu? Ingen forhold skal gjøre at du må endre livsstilen din betraktelig. Det er viktig med gjensidig respekt for hva man driver med.

5. Den andre parten har et hissig temperament

Se opp for de som raskt blir sinna og irritert. Man kan si mye om en person kun ved å se på hvordan han eller hun håndterer en situasjon full av stress. Banner de mye, kaster de ting rundt om i huset, eller kanskje de slår den andre parten. Opplever du slik atferd, så bør du virkelig revurdere forholdet ditt, og om det faktisk er verdt å satse på.

6. Den andre parten er hemmelighetsfull

Hvis den andre parten holder på hemmeligheter, og går til andre rom for å prate i telefonen, så bør det dukke opp et rødt flagg i hodet ditt.

7. Misbruk er ikke akseptabelt

Dette høres kanskje åpenbart ut, men det er faktisk overraskende mange som tror at den andre parten vil forandre seg bare han eller hun får nok tid. Er det mye misbruk, vold osv. mot den ene parten, så må du komme deg ut umiddelbart. Det er ikke lurt for noen å vente i håp om at det skal bli bedre. Det blir det svært sjelden.

Les også om chatting på datingsider.

Singular: 1 thought on “7 tegn du ikke må ignorere når du er i et forhold”

  1. Tilbakeping: 10 måter som viser om du er sammen med drømmedama (i 2018) - Megetnyttig.no

Stengt for kommentarer.