verdt-å-tenke-på-før-du-låner

Verdt å tenke på før du låner

De fleste av oss vil på et eller annet tidspunkt havne i en situasjon der man har behov for litt ekstra penger. Det kan for eksempel skje etter en lengre sykdomsperiode, eller om man har hatt mange uventede utgifter en måned. Da er det mange som tar et lån for å få litt ekstra tilskudd til økonomien. Men å finne rett lån i dag er virkelig ikke lett. Overalt ser man reklame for lave renter og fantastiske lånetilbud. Men kan også bli lokket av raske SMS-lån som garanterer å ha de beste lånetilbudene. Disse kan dog bli veldig dyre om man misser en betaling. Så hvordan kan man vite hvilket lån som er best? Å selv gå inn på alle ulike hjemmesider og sammenligne renter, avgifter og andre lånevilkår kan være veldig tidkrevende. Men heldigvis finnes det en løsning på dette.

Løsningen er en låneformidler. Søker du via en av disse kan du få flere lånetilbud med bare en søknad. Det sparer deg tid og lar deg raskt og enkelt sammenligne og velge det beste lånetilbudet med akkurat dine forutsetninger. Med Pengi.no kan du med bare en søknad få lånetilbud fra mer enn 15 ulike banker og långivere til en rente som vanligvis ligger mellom 6,99 % – 26,9 %. Du kan låne penger fra 5 000 til 500 000 kr, noe som betyr at det vil passe til de fleste sitt behov. En annen fordel er at du tilbys muligheten til å samle dine eksisterende lån og gjeld til den samme lave renten. Det kan spare deg for tusenlapper. Søknaden er dessuten kostnadsfri og uforpliktende, så om du ikke blir fornøyd med noen av tilbudene så trenger du ikke akseptere og betaler heller ingenting. Du betaler heller ingenting ekstra om du søker gjennom en låneformidler sammenlignet med når du søker direkte hos banken eller långiveren. Erstatningen kommer ikke fra deg, men fra selv långiveren.

Før man låner skal man også gjøre opp et budsjett for å forsikre seg om at man har råd til alle avgifter og rentekostnader. Man vil selvfølgelig unngå betalingsanmerkninger eller å ikke kunne betale regningene. En god måte er å se over sine faste utgifter og inntekter de neste månedene og se hvor mye ekstra man har råd til å betale. Så kan det også være en god idè å minske sine variable kostnader, for eksempel som mat og transport. Etter det er gjort kan du begynne å sammenligne lån og velge et du er sikker på at du har råd til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *