velg-riktig-kredittkort

Velg riktig kredittkort

Hvordan velger du det riktige kredittkortet

Du har kanskje bestemt deg for å skaffe et kredittkort, men du vet ikke helt hvilket du vil ha? Det finnes en rekke tilbydere av kredittkort, og det kan være greit å gjøre litt forarbeid slik at du vet hva du trenger. Siden det finnes så mange ulike kredittkort, så er det lett å forstå at mange sliter med å velge det beste kredittkortet som passer akkurat ditt behov.

Det er viktig å vise varsomhet når man velger kredittkort. Noen kredittkort har høy rente, og hvis du har som vane å betale litt for sent, så bør du passe deg for slike kort. Noen kort tilbyr høy rabatt på enkelte varer, og handler du mye av disse varene, så bør du kanskje velge et såkalt rabatt-kredittkort.

Følger du disse tre reglene, så vil du mye lettere kunne velge et kredittkort som er riktig for deg.

1Bestem deg for hvilket kredittkort du vil ha

De fleste vet at Visa og Mastercard er ledende innenfor kredittkort, og det kan være lurt å velge et selskap som er anerkjent og stort. Da kan du være trygg på at kortet vil fungere overalt i verden. Innenfor disse to selskapene (Visa og Mastercard), så finnes det en rekke tilbydere av kredittkort som du må sjekke ut nærmere. Du kan f.eks starte med å sjekke ut siden her: Beste kredittkort 2015.

2. Sjekk ut hva renten er

En annen ting som kan være greit å sjekke ut, er hvor høy renten er hvis du ikke betaler regningen i tide. Sjekk alle vilkår, slik at du ikke plutselig står med en skyhøy regning i hånden. En enkel regel er at om du betaler regningen i tide, så er det stort sett helt gratis å bruke et kredittkort. Men har du for vane å betale regningen litt sent, så er det lurt for deg å skaffe et kredittkort som har lavest mulig rente.

3. Skaff et kort som er tilpasset ditt ønske og behov

Er du ute etter et kort som gir deg rabatt på dagligvarer, eller er du ute etter et kort som tar lite betalt hvis du skal ta ut penger fra en minibank. Noen kredittkort tilbyr høy rabatt på drivstoff, sportsklær, dagligvarer osv, mens andre kredittkort tilbyr ingen rabatter, men har lavere renter, lavere kostnader ved bankuttak osv. Noen kredittkort har også ulike rabatter i forhold til hvilken måned du er i. F.eks så kan du få rabatt på leiebil i januar, mens i desember så får du ekstra rabatt på matvarer. Du må ta en titt på dine vaner, og finne ut hva du egentlig trenger. Et kredittkort er ikke farlig å ha, så lenge du klarer å bruke det på en skikkelig måte.

Da har du kanskje blitt litt klokere på hvordan du velger det beste kredittkortet. Husk å les alle papirer nøye, slik at du ikke føler du har blitt lurt når du begynner å bruke kredittkortet. De fleste kjente kredittkortselskap er seriøse, så du trenger ikke bekymre deg. Sjekk ut beste kredittkort 2015 hvis du trenger tips til gode kredittkort. Link finner du lenger opp i artikkelen.